Hos StilX stræber vi efter at dække et bredt sortiment – lige fra en væghængt udendørsbruser eller vandpost i det private hjem eller have, til en arbejdsvandpost på arbejdspladsen.
Det gør vi nemlig for at vores løsninger opfylder dit behov til fulde.

StilX blev lanceret med den ene vision at forhandle frostsikkert haveinventar, udstyr og vandposte i højeste kvalitet produceret af massive materialer, så som rustfrit stål. Dette medfører lang holdbarhed såvel som minimal vedligeholdelse, så du som kunde kan have den bedste oplevelse.

StilX blev lanceret med den ene vision at forhandle frostsikker haveinventar, udstyr og vandposte i højeste kvalitet produceret af massive materialer, så som rustfrit stål. Dette medfører lang holdbarhed såvel som minimal vedligeholdelse, så du som kunde kan have den bedste oplevelse.

Produkterne som StilX forhandler, er designet af Roland Thorsen som i 1998 udviklede og patenteret en frostsikker teknologi, der tilladte vandhaner, -poste og -brusere at fungere hele året rundt, under forudsætning af at den vandledning som forsyner armaturet, er frostsikker.